ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ 

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων στη Μυτιλήνη

 

Η “ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” είναι μία εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις. Η δραστηριότητα μας επικεντρώνεται στα εξής πεδία:

 • Επιχορηγούμενα προγράμματα
 • Μελέτη και εφαρμογή συστημάτων ISO και HACCP
 • Ίδρυση Επιχείρησης
 • Ανάπτυξη Επιχείρησης
 • Τα στελέχη της εταιρείας διαθέτουν δεκαπενταετή εμπειρία στα παραπάνω πεδία έχοντας συντάξει και συμβάλλει στην υλοποίηση εκατοντάδων επενδύσεων σε όλους του παραγωγικούς τομείς της οικονομίας. Επίσης τα στελέχη της “ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” έχουν επιλεγεί από την Ελληνική Πολιτεία ως αξιολογητές επενδυτικών σχεδίων που λαμβάνουν χώρα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

  Η φιλοσοφία της επιχείρησης μας επικεντρώνεται στις παρακάτω λέξεις “ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ” που αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του τρόπου λειτουργίας μας. Η μεγάλη εμπειρία, η τεχνογνωσία και η δυνατότητα παρακολούθησης των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο των επενδύσεων μας καθιστά ικανούς να προσφέρουμε άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες μας, εξασφαλίζοντας έτσι το μέλλον της επιχείρησης τους.

  Το όραμα μας είναι η “ΕΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ” να καταστεί συνώνυμο της επιχειρηματικότητας στη Λέσβο και το Βόρειο Αιγαίο γενικότερα όπου και λαμβάνει χώρα το μεγαλύτερο μέρος των δραστηριοτήτων της. Η εμπειρία μας και η τεχνογνωσία πάνω στους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας, σε συνδυασμό με την τεχνική αρτιότητα των μέσων και των συνεργατών που χρησιμοποιούμε, εξασφαλίζουν την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών εξαιρετικής ποιότητας και την ικανότητα να αντεπεξέλθουμε στις υψηλές απαιτήσεις που παρουσιάζουν τα πολύπλοκα projects στο σημερινό επιχειρηματικό κόσμο.

  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

  Θέλοντας να εφαρμόζουμε αυτά που συμβουλεύουμε τους πελάτες μας (βλ. Ανάπτυξη Επιχείρησης στη σελίδα Υπηρεσίες) συνεργαζόμαστε με διάφορες ειδικότητες ώστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία.
  Έτσι συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους:

  Α. Μηχανικούς

  Β. Μηχανολόγους

  Γ. Λογιστές – φοροτεχνικούς

  Δ. Κατασκευαστές δομικών έργων

  Ε. Κατασκευαστές ιστοσελίδων

  Ζ. Διαφημιστές κλπ.

  Ώστε να διασφαλίσουμε την επιτυχία της επένδυσης σας αλλά και την ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

  ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΝΙΑΡΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ